Aπάντηση στα σχόλια “Περί προεκλογικής διαβούλευσης” δίνει η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής.
Τα σχόλια κάνουν λόγο για προεκλογική διαβούλευση που γίνεται λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και έχουν ως μόνο στόχο την δημιουργία εντυπώσεων , ενώ η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου αναφέρει ότι η διαδικασία αυτή  δεν  γίνεται με πρωτοβουλία του δήμου και των υπόλοιπων δήμων της ΠΑΜΘ , αλλά κατόπιν πρόσκλησης της  περιφέρειας για την Προγραμματική Περίοδο 2021-2027.
ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ.
Περί διαβούλευσης και άλλων τινών..
Προς αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή κάποιοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το θέμα ενόψει προεκλογικής περιόδου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις…
Η Περιφέρεια ΑΜΘ με την πρόσκληση που εξέδωσε στις 18-7-2023 και την οποία αναρτώ σε φωτογραφία προς πλήρη απόδειξη, κάλεσε τους Δήμους Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Καβάλας, Κομοτηνής, Ξάνθης και Ορεστιάδας, να υποβάλλουν προτάσεις Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΒΑΑ), στο πλαίσιο της Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027, έως και 15/09/2023!
Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της διαδικασίας η οποία δεν γίνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Κομοτηνής και στην οποία είμαστε υποχρεωμένοι να υποβάλλουμε τις προτάσεις μας μέσα σε σύντομη προθεσμία -πράγματι εν μέσω θέρους και προεκλογικά- και συγκεκριμένα έως 15-9-2023 απαιτείται μεταξύ άλλων να προηγηθεί διαβούλευση. Το ίδιο θα γίνει και σε όλους τους υπόλοιπους δήμους εντος της ίδιας περιόδου.. Τόσο απλά..

Λυπάμαι που διαβάζω κριτικές που κάνουν λόγο για απαράδεκτη χρονική στιγμή στην οποία γίνεται η διαβούλευση, για πρόχειρη αντιμετώπιση των θεμάτων και των δημοτών από τους διοικούντες τον Δήμο Κομοτηνής και αλλά σχετικά.. τα δεδομένα μιλούν από μόνα τους.. και η προχειρότητα ταιριάζει μόνο στον τρόπο που πολλές φορές ασκείται η κριτική. Έτσι έχουν τα πράγματα… όλα τα αλλά είναι μόνο για προεκλογική κατανάλωση αυτών που ψάχνουν κάτι να βρουν. Για να δούμε αν θα πούνε…τώρα τα ίδια για την ..περιφέρεια..