Γεγονός πλέον η 9η Λευκή Νύχτα στην Κομοτηνή. Η γιορτή της αγοράς και του εμπορικού κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου με τους καταναλωτές να κατακλύζουν τους εμπορικούς και κεντρικούς δρόμους της πόλης. Από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε η αγοραστική έρευνα , αλλά και η είσοδος στα καταστήματα , με αποκορύφωμα περίπου στις δέκα το βράδυ και λήξη με την αλλαγή της ημερολογιακής ημέρας.

Κερδισμένοι της βραδιάς τα καταστήματα οπτικών μιας που για άλλη μια φορά οι εκπτώσεις έφτασαν στο 50%, ποσοστό που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Επίσης αδιαχώρητο σημειώθηκε στα καταστήματα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών , αλλά και στα καταστήματα υπόδησης.

Η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής  Κική Κωνσταντινίδου εξέφρασε ικανοποίηση για την ανταπόκριση των πολιτών στο εορταστικό αγοραστικό κάλεσμα, για την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και τις πολύ μεγάλες προσφορές των καταστημάτων.

Τη ικανοποίησή τους εξέφρασαν και οι καταστηματάρχες για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε ο Εμπορικός Σύλλογος για την σωστή εξέλιξη της βραδιάς έχοντας ως στόχο τις όσο το δυνατόν λιγότερες οργανωτικές αδυναμίες σε μια μεγάλη διοργάνωση.