Νέα αρχή για το νέο κόμμα της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , με τον βουλευτή Ροδόπης Οζγκιούρ Φερχάτ να καλωσορίζει  στα γραφεία της Κομοτηνής.

“ΥΠΗΡΕΤΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ” με ειλικρίνεια και με ευθύ τρόπο κοιτάω την κοινωνία στα μάτια, ξεκάθαροι για τις επιλογές μας, είπε ο βουλευτής.

Αναφορά στο ΔΠΘ έκανε ο Ο.Φερχάτ εκφράζοντας την βούληση για ένα πανεπιστήμιο αναπτυσσόμενο και όχι με κλείσιμο τμημάτων, αντιμαχόμενος  στην σκληρή πολιτική για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που θα είναι λαίλαπα για την τοπική κοινωνία.

Οι πολιτικοί πρέπει να είναι ειλικρινείς με τους αγρότες και με τους μικρούς καλλιεργητές που  χάνονται  κατόπιν κυβερνητικών επιλογών, ενώ ως ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  προτείνουν την ύπαρξη ενός  κοινωνικού συμβολαίου με όλους τους παραγωγούς για να είναι ευχαριστημένοι στο χωράφι τους.

Τους λόγους της αποχής του από την ψηφοφορία για τον γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου εξηγεί ο Ογκιούρ Φερχάτ, βγαίνοντας από τα κομματικά στεγανά και  διατυπώνοντας τη απόφασή του στην κοινοβουλευτική ομάδα , σεβόμενος  τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων.

“ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ”  γυρνώντας στη Ροδόπη να μπορώ να κοιτάω κατάματα τον κόσμο της τοπικής κοινωνίας , ενώ σχολιάζει την υπερψήφιση από βουλευτές της περιοχής ως προσωπική επιλογή χωρίς να ακούγονται ανακρίβειες.

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο βουλευτής για τον Αλέξη Τσίπρα , σημειώνοντας ότι τους συνδέει μια συντροφικότητα πολλών ετών με βαθιά εκτίμηση του ιδίου , και ως άνθρωπο.

Σκέφτεται το καλό του λαού και της κοινωνίας αναφέρει ο Οζγκιούρ Φερχάτ για τον Αλέξη Τσίπρα , ενώ ως προσωπική εκτίμηση σημειώνει ότι το μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο  ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ δεν έχει τελειώσει για την χώρα.