Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 αντιπροσωπεία των Νηριήδων Daughters of Penelope Κομοτηνής, επισκέφτηκαν το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής και δώρισαν εκπαιδευτικό υλικό για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού.

Πιστές στις ιδέες της αλληλεγγύης, της προσφοράς και του εθελοντισμού, που είναι οι κύριοι άξονες της αποστολής των Νηρηίδων, οι γυναίκες-μέλη του συλλόγου επέλεξαν αυτή τη δράση στήριξης του Ειδικού Δημοτικού, σε μια προσπάθεια να καταδείξουν τη σπουδαιότητα της Ειδικής Εκπαίδευσης στον τόπο μας.

Αλλά και την ανάγκη να στηρίζονται άμεσα και διαρκώς από όλους τους ενεργούς πολίτες οι δομές που επιτρέπουν στα παιδιά μας να προχωρούν και να προοδεύουν με βάση τους τις αξίες της συμπερίληψης και της αγάπης.

Στη φωτογραφία η Region Governor Ελλάδας Κύπρου, Μαρία Σοφιανού, η Πρόεδρος του τμήματος Φανή Αραμπατζίδου, η Αντιπρόεδρος Ελευθερία Μιχέλη, η γραμματέας Σμαρούλα Κωνσταντινιδου και τα μέλη Ευαγγελία Μπινοπούλου και Ιωάννα Μπαμπασίδου Κουκάκη, με τη διευθύντρια του σχολείου Χριστίνα Πολίτη.