Στην τέταρτη γιορτή τσίπουρου στον Ιασμο βρέθηκαν την δεύτερη ημέρα οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Ξάνθης και μαζί με τον σεφ Θοδωρή Σώρο παρασκεύασαν φαγητά έχοντας ως βασικό υλικό το τσίπουρο. Χρησιμοποίησαν τοπικά προιόντα , όπως τυριά , ζυμαρικά, αλλά και ξύδι από ντόπιο κρασί και δημιούργησαν πιάτα διαθέσιμα στους επισκέπτες για να τα γευτούν.
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ360 δίνει στους νέους την ευκαιρία να σπουδάσουν τα πιο σύγχρονα επαγγέλματα στην αγορά εργασίας. Με 12 τομείς σπουδών και περισσότερες από 95 ειδικότητες καλύπτεται όλο το φάσμα των σύγχρονων επαγγελμάτων, ενώ το γραφείο σταδιοδρομίας αναλαμβάνει μετά τις σπουδές, την εύρεση πρακτικής άσκησης για την απόκτηση του τίτλου σπουδών.