Συνεδρίασε χωρίς την πορουσία του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν  το δημοτικό συμβούλιο  Ιάσμου την Δευτέρα 6 Μαρτίου.

Από τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν , η παραχώρηση ή όχι , έκτασης 300 στρεμμάτων στην περιοχή του Μέγα Πιστού για την δημιουργία φωτοβολταικού πάρκου , θέμα που απορρίφθηκε με βασικό σύνθημα των δημοτικών συμβούλων , ότι “δεν πουλάμε την γη μας”.

Για λογαριασμό της ενδιαφερόμενης εταιρίας εμφανίστηκε ο κ. Γιάννης Γούμενος που παρουσίασε τις προτάσεις της παραπάνω εταιρίας καθώς και τις ανταποδοτικές προσφορές  προς τον Δήμο.

Ο Κυριάκος Αμούτζας παίρνοντας τον λόγο γνωστοποίησε ότι πριν καν έρθει προς συζήτηση το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο , προσφέρθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ προς οικονομική ενίσχυση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων , πράγμα που επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της εταιρίας.

Επίσης  πέρασε η πρόταση της παράταξης ΟΡΑΜΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ για  έγκλιση του δημοτικού συμβουλίου κατά του δημάρχου για παράβαση καθήκοντος των δημοτικών υπαλλήλων. “ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” υποστήριξε ο Κ.Αμούτζας δεν μπορούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους και χωρίς αυτούς δεν μπορεί να λειτουργήσει ο δήμος.