Τον χώρο του οικοπέδου όπου θα ανεγερθεί το Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής , δωρεά του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ επισκέφτηκε η επιτελική ομάδα του Ιδρύματος παρουσία του Υφυπουργού Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους.
Ακολούθησε εκδήλωση παρουσίαση στην Κομοτηνή όπου παρουσιάστηκαν τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης με ημερομηνία ορόσημο τον Νοέμβριο του 2026 όπου αναμένεται η αποπεράτωση της κατασκευής.
Ο Υφυπουργός ανέφερε ότι από πλευράς Ελληνικού Δημοσίου έχουν ολοκληρωθεί τα συνοδά έργα , και ότι με την ολοκλήρωσή του θα αποτελεί ένα κόσμημα για την περιοχή , εφάμιλλο των καλύτερων νοσοκομείων του εξωτερικού και ευχαρίστησε το ΙΣΝ για την γενναιόδωρη προσφορά.
“Εχουμε ήδη ξεκινήσει τις προκηρύξεις για το προσωπικό , έτσι ώστε να καλυφθούν οι θέσεις εργασίας από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του Νοσοκομείου” επεσήμανε ο κ.Θεμιστοκλέους.
“Είχαμε υποσχεθεί ότι θα επανέλθουμε – τηρούμε τις υποσχέσεις μας” “Σήμερα βρισκόμαστε στην Κομοτηνή για να σας ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα της δημιουργίας του Νέου Νοσοκομείου” είπε ο διοικητικός διευθυντής του Ιδρύματος ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ Πάνος Παπούλιας.