Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζεται προβληματισμός για την ενημέρωση σχετικά με τον κορωνοιό εξέδωσε η περιφερειακή ομοσπονδία ΑμεΑ ΑΜΘ. Γίνεται γνωστό ότι τα ΑμεΑ κινδυνεύουν 4 η 5 φόρες πιο πολύ από τον υπόλοιπο πληθυσμό λόγω υποκείμενων προβλημάτων υγείας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η περιφερειακή ομοσπονδία ΑμεΑ ΑΜΘ και το Σωματείο ΑμεΑ Π.Ε Ροδόπης εκφράζουν  τον προβληματισμό τους σχετικά με την ενημέρωση σε θεσμικό επίπεδο σχετικά με την εξέλιξη του covid 19 . Σε τηλεδιάσκεψη  με τον πρόεδρο της ΠΟΜΑμεΑ , θεωρήθηκε απαράδεκτος ο   τρόπος διαχείρισης και ενημέρωσης σχετικά με την εξέλιξη του covid 19.

Το Σωματείο ΑμεΑ τα μέλη του σύμφωνα με τα μέχρι τώρα πρωτόκολλα κινδυνεύουν 4 η 5 φόρες πιο πολύ από τον υπόλοιπο πληθυσμό λόγω υποκείμενων προβλημάτων υγείας .(ζάχαρο ,ανοκατασταλμένοι ,καρδιοπαθείς άτομα με αναπνευστικά ,νευρολογικά και άλλα προβλήματα υγείας. Ενημέρωση γίνεται από τον διοικητή της Καβάλας κάθε πρωί και από την Διοικήτρια της Ξάνθης η Κομοτηνή Δράμα και Αλεξανδρούπολη κρατούν σιγή ιχθύος.

Η Ενημέρωση από στόματα φερέγγυα βοηθούν στην επιδημιολογική γνώση της εξέλιξης. Γνωρίζεις που βρίσκεται ο εχθρός και δημιουργείς την άμυνά σου.