Η ομάδα του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση δύο έμπειρων και ποιοτικών ποδοσφαιριστών.

 

Ο πρώτος είναι ο 25χρονος Αργεντίνος (γεννημένος στις 24 Φεβρουαρίου 1999) Brian Ganchier, ο οποίος αγωνίζεται ως Αμυντικός Μέσος ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας και ήρθε στην Κομοτηνή για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα!

 

Στο παρελθόν, έχει φορέσει τη φανέλα της Rosario Central στην πατρίδα του, ενώ στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με την ομάδα των Χανίων και του Θεσπρωτού (34 συμμετοχές σε Super League 2 και Κυπελλο Ελλάδας) αλλά και του Αιολικού πρωταγωνιστώντας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

 

Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα της Super League 2.

 

Ο δεύτερος είναι ο Χρήστος Νόνης, ο οποίος είναι γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1991 στην Λάρισα όπου αγωνίστηκε στα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην ΑΕΛ. Αγωνίζεται ως κεντρικός Αμυντικός  μετρώντας πολλές συμμετοχές στα Εθνικά πρωταθλήματα και έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες αγωνιζόμενος στο παρελθόν στην Super League 2 και Γ’ Εθνική.

 

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στις ομάδες  των ΓΣ Καλλιθέας, Ολυμπιακό Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αστέρα Μαγούλας, ΑΠΣ Ζάκυνθος, Θεσπρωτό, Ηρόδοτο, Αίας Σαλαμίνας, ΑΟ Χαλκίς, Τύρναβο, ΑΟ Νέας Αρτάκης ενώ τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ΑΕΡ Αφάντου, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία.

 

Ευχόμαστε και στους δύο υγεία και επιτυχίες με την πράσινη φανέλα.