Με τον οικισμό της Δαδιάς να μην κινδυνεύει , όπως και το συντονιστικό κέντρο  αλλά και η ξενοδοχειακή μονάδα , πέρασε άλλο ένα βράδυ στο Εθνικό Πάρκο Δάσους Δαδιάς. Αναζωπυρώσεις σε απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα σημεία  που “φούντωναν” όλο το βράδυ και ήταν ορατά από δεκάδες χιλιόμετρα, ανάγκασαν την διακοπή της κυκλοφορίας στο Εθνικό κάθετο  οδικό δίκτυο , από τον κόμβο της Λύρας, μέχρι τον κόμβο της Δαδιάς.

Σε όλο αυτό το σημείο οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούσαν να αποτρέψουν το πέρασμα της φωτιάς  από τον οδικό άξονα , στην απέναντι μεριά όπου βρίσκεται το χωριό Λαγυνά και που θα κινδύνευε αν δεν γίνονταν αυτή η αποτροπή.

Οι κάτοικοι των Λαγυνών παρέμειναν έξω από τα σπίτια τους μέχρι τις πρωινές ώρες βλέποντας ακριβώς απέναντι τις φλόγες να πλησιάζουν και τον καπνό να κατακλύζει το χωριό τους.

Τελικά οι πυροσβέστες τα κατάφεραν και το χωριό δεν κινδύνεψε.

Αισιόδοξη κατάσταση, η έναρξη  βροχής τις πρωινές ώρες που ξεκίνησε δειλά από μια ψιχάλα αλλά λίγο αργότερα δυνάμωσε ,με το φαινόμενο να “φρενάρει” την επέκταση της φωτιάς και τον περιορισμό της στα σημεία που είχε εξαπλωθεί.