Κυριακή 21 Ιουλίου το νερό τελειώνει στις βρύσες του αστικού ιστού των  Σαπών με την ανακοίνωση του δήμου να αναφέρει ότι λόγω λάβης στο δίκτυο μεταφοράς θα παρατηρηθεί ολιγόωρη διακοπή νερού στην πόλη των Σαπών.

Σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου οι  κάτοικοι των Σαπών ακόμη δεν είδαν να τρέχει νερό στις βρύσες τους,  μιας  που από ότι φαίνεται η βλάβη ήταν περισσότερο σοβαρή από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί , αφού διανύουμε το τρίτο είκοσιτετράωρο χωρίς νερό.

Οι διαμαρτυρίες τόσο των κατοίκων , όσο και των επαγγελματιών πληθαίνουν εν μέσω καύσωνα, ενώ τα σχόλια , δείχνουν ότι η υπομονή τελειώνει , μαζί με το χιούμορ που αρχικά σχολίαζε την έλλειψη νερού.

“Ολιγόωρη διακοπή , δεν είναι μια μέρα”, ¨η ενημέρωση λέει  για Κυριακή, και έφτασε Δευτέρα…” , “Επιτέλους, ας βγεί κάποιος να πει κάτι” , είναι μερικά από αυτά που γράφονται , με τον δήμο να κωφεύει μετά τη Κυριακή , αλλά και την αντιπολίτευση να πράττει τα ίδια.

Πάντως με τις έντονες συνθήκες ξηρασίας που επικρατούν , θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείρηση των υδάτων , τόσο για την ύδρευση , όσο και για την άρδευση , αλλά δυστυχώς και να δοθούν προτεραιότητες , που δεν είναι  άλλες από την ύπαρξη νερού για τις ανθρώπινες και οικιακές ανάγκες και στη συνέχεια για την άρδευση των καλλιεργειών.