Κάλεσμα στην εκδήλωση της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου απευθύνει ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης , όπου θα αναφερθεί στον απολογισμό της τετραετίας που πέρασε, αλλά παράλληλα θα απευθύνει κάλεσμα προς όλους για να  συμμετέχουν στην καινούργια προσπάθεια που θα ξεκινήσει την επόμενη περίοδο.

“Νομίζω ότι αυτός ο νομός , αλλά και η περιφέρειά μας αυτό που αξίζουν , είναι να αναπληρώσουν τα κενά και να θεραπεύσουν τις αδικίες που έχουν βιώσει για πολλές δεκαετίες”,  σημείωσε ο κ.Στυλιανίδης , και επισήμανε ότι η περιοχή δεν είχε ούτε διευθυντή σε κάποιο υπουργείο και φτάσαμε σε σημείο να διοικήσουμε τα κορυφαία υπουργεία της χώρας.

“Ως μέλος της εκτελεστικής εξουσίας , απέδειξα πόσο αγαπώ αυτή την περιοχή με έργα”, όπως το Μέγαρο Μουσικής, το μεγάλωμα του ΔΠΘ με δύο νέα τμήματα, την ΑΣΠΕΤΕ στις Σάπες, το σχολικό κλειστό γυμναστήριο, τον κάθετο άξονα κλπ. , αποτελέσματα δουλειάς που χρονικά προέκυψε από την συμμετοχή μου στην εκτελεστική εξουσία.

Η εκδήλωση του Ευριπίδη Στυλιανίδη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στις 18″00 στο ξενοδοχείο Χρήστος και Εύη , ενώ όπως ο ίδιος είπε , όταν θα προκηρυχθούν οι βουλευτικές εκλογές τότε θα στείλει το μήνυμα για την επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο με νέους στόχους για διεκδικήσεις στην περιοχή.