Η εταιρεία «ECO Μηξιούδης Ευστράτιος Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» με ανακοίνωσή της ενημερώνει πως την Πέμπτη 19 Μαρτίου, λίγο πριν τις 11.00 το πρωί ξέσπασε φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον οικισμό της Μελέτης, Ν. Ροδόπης.

 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον χώρο προσωρινής αποθήκευσης και έτοιμων προς επεξεργασία υλικών ανακύκλωσης της εταιρείας μας ,από την πρώτη στιγμή εφαρμόσαμε πλήρως το πρωτόκολλο αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών, καθώς και τις διαδικασίες ασφαλείας, ενώ ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Η εταιρεία ΕCO Μηξιούδης Ευστράτιος , ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άμεση ανταπόκριση , όπως επίσης την  Αυγή ΕΠΕ, τον Δημήτριο Πετρακόπουλο, τον Δήμο Κομοτηνής και τον Δήμο Ιάσμου για την άμεση παρέμβασή τους με αποστολή μηχανημάτων και προσωπικού που περιόρισε άμεσα τη φωτιά.

Η Διοίκηση της ECO βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και στενή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές από την πρώτη στιγμή και όλοι οι εργαζόμενοι είναι απόλυτα ασφαλείς.