Ο δήμαρχος Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ υποδέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στον κήπο του δημαρχείου τους δημότες Ιάσμου , τους δημοτικούς υπαλλήλους και τους φορείς της Ροδόπης με την ευκαιρία του νέου έτους. Τελέστηκε Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κκΠαντελεήμονα ενώ ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας.

Στο μήνυμά του ο Ιμάμ Τζανέρ σημείωσε ότι ως νέα δημοτική αρχή σέβονται τα ήθη και τα έθιμα όλων των συνδημοτών , την κοινωνική, θρησκευτική και την πολιτισμική ταυτότητα, ενώ δήλωσε ότι θα υπάρξει συνεργασία με όλους τους φορείς για την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας .

Μετά το τέλος των τελετών στο δημαρχείο , προσφέρθηκε γεύμα σε όλους στο “ΑΡΝΕΜΟΥΣΙ”

Απευθυνόμενος στους υπαλλήλους του Δήμου Ιάσμου κατά τη διάρκεια του γεύματος ο Ιμάμ Τζανέρ  ζήτησε την βοήθειά τους για να επιστρέψει ο δήμος στην κανονικότητα , “περάσατε πολλά , αλλά καταφέρατε να κρατήσετε τον δήμο  όρθιο, βοηθήστε τη νέα δημοτική αρχή για να βοηθήσουμε όλοι μαζί τον τόπο”.

Το φλουρί στην βασιλόπιτα βρήκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου κ.Δημήτριος Πυλαρινός  ενώ στη συνέχεια  το δεύτερο νόμισμα από τα βασιλοπιτάκια, έπεσε στην δημοτική υπάλληλο κ.Μαρία Θεοδώρου εργαζόμενη στο πρόγραμμα  “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤ” στην οποία ως δώρο δόθηκαν δύο ημέρες άδεια.