Ο Σύλλογος Οικισμού Κρυονερίου Ροδόπης απέστειλε επιστολή σχετική  με τα εγκαίνια των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης, όπου συναντήθηκαν  με τον  Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και του επέδωσαν  υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ως Σύλλογος του Οικισμού Κρυνοερίου θα θέλαμε να προσφέρουμε τις θερμότερες ευχές μας προς την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής, με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια των παιδικών κατασκηνώσεων στην περιοχή μας. Ευχόμαστε από καρδίας οι κατασκηνώσεις να γεμίζουν με εμπειρίες και χαρά τους μικρούς μας φίλους κάθε καλοκαίρι. Η λειτουργία των κατασκηνώσεων στο Κρυονέρι αναβαθμίζει την περιοχή, της οποίας οι υποδομές ελπίζουμε και στοχεύουμε να ενισχύονται συνεχώς.

Με αφορμή τα εγκαίνια των κατασκηνώσεων, αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Γεώργιο Καρακωστίδη και τον ταμία Χρήστο Δαρίδη, είχε την χαρά να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Σε αυτήν την σύντομη συνάντηση παραδόθηκε στον Πρωθυπουργό υπόμνημα, σχετικό με την ανάγκη για ανάπτυξη και ενίσχυση των υποδομών της περιοχής. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Βουλευτή Ροδόπης κύριο Ευριπίδη Στυλιανίδη, χάριν στο ενδιαφέρον και στην προθυμία του οποίου αυτή η συνάντηση κατέστη δυνατή.