Πόσο χρονοβόρο και δύσκολο  είναι άραγε να αντικατασταθούν τα παλιά boiler των φοιτητικών εστιών Κομοτηνής  έτσι ώστε όσοι παραμένουν εκεί να μπορούν να έχουν θέρμανση και ζεστό νερό για μπάνιο;

Οι κατοικίες των φοιτητών στη πανεπιστημιούπολη Κομοτηνής , θυμίζουν άλλες εποχές και ίσως άλλα κράτη με το μουντό ξεβαμμένο χρώμα , τη μούχλα να φτάνει στο ένα μέτρο του εξωτερικού τοίχου, τα παλιά ξύλινα κουφώματα , τις ριμαγμένες πυροσβεστικές φωλιές.

Φανερή , η χρόνια  έλλειψη συντήρησης των εγκαταστάσεων που μόνο μελαγχολία προκαλούν. Οι νέοι που μένουν στα 700 περίπου δωμάτια , φτάνουν στην περίοδο της κρίσης τους 300 στα πέντε κτήρια των εστιών. Και το 2021 έχουν σαν αίτημα το ζεστό νερό για να μπορούν να κάνουν μπάνιο περισσότερες από μιά φορά το μήνα!!!!!

Γιαυτό και ζήτησαν να αντικατασταθούν τα παλιά boiler  που στο πέρασμα του χρόνου πάλιωσαν. Το είχαν ζητήσει από τον περασμένο Αυγουστο και όταν διαπιστώθηκε ότι πλέον δεν επιδέχονται επισκευής , πάρθηκε η απόφαση για αντικατάσταση.

Κάπου εκεί  εμφανίστηκε η γραφειοκρατία με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες να δημιουργούν καθυστέρηση στις εργασίες. Ετσι μέσα στην επόμενη εβδομάδα ελπίζουν και στην αντικατάσταση του Boiler και στο τελευταίο κτιριακό συγκρότημα.