Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής κάνει γνωστό  ότι μετά από απόφαση της ΓΣΕΕ για την καλύτερη αποτελεσματικότητα της απεργίας της Πέμπτης 10 Ιουνίου να γίνουν τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Για τον λόγο αυτό η Εκτελεστική Επιτροπή του Ε.Κ.Κ. αποφάσισε να μην γίνει απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Ε.Κ.Κ. αλλά να συμμετέχει το Ε.Κ.Κ. στην απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Θεσσαλονίκη (έξω από το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης).

Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορείο από την Κομοτηνή την Πέμπτη 10 Ιουνίου με ώρα αναχώρησης 7:00 το πρωί από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής.

Καλούμε ΟΛΑ τα σωματεία της δύναμης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής στο τηλέφωνο 2531103015 μέχρι τη Δευτέρα 7/6/2021.

Καλούμε τα διασπαστικά σωματεία της δύναμης του Ε.Κ.Κ. που θέλουν να διασπάσουν τη δύναμη της απεργιακής κινητοποίησης να ακολουθήσουν τα υπερκείμενα όργανά τους.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ Εργαζόμενους του Ιδιωτικού Τομέα να παρευρεθούν στη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη για να στείλουμε μήνυμα στην Κυβέρνηση και τον Χατζηδάκη πως το νομοσχέδιό τους βλάπτει τους Εργαζόμενους.