Στο γραφείο του στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης υποδέχτηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου, ο Πρόεδρος, Αντώνης Γραβάνης, εκπροσώπους από τους e- Αιμοδότες, και συγκεκριμένα τον Λέανδρο Κουρτίδη, ο οποίος μαζί με τον Άγγελο Μιχαήλ Χουβαρδά, είναι εμπνευστής και δημιουργός της εφαρμογής, και τον Αϊβατζίδη Χρήστο, o οποίος είναι εθελοντής.
Η συγκεκριμένη εφαρμογή αναπτύχθηκε με σκοπό να καταγράφει τις έκτακτες ανάγκες αιμοδοσίας και τις προγραμματισμένες εξορμήσεις που διοργανώνονται από τα νοσοκομεία, και έχει ήδη αποσπάσει αρκετές διακρίσεις.
Ο Πρόεδρος, δήλωσε ότι παρακολουθεί προσωπικά την πορεία της εφαρμογής και συνεχάρη τους δημιουργούς και τους εμπλεκόμενους για την καινοτόμα αυτή πρωτοβουλία. Το ΕΒΕΡ, θα στηρίξει έμπρακτα την εν λόγω πρωτοβουλία ως χορηγός σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη της εφαρμογής, αλλά και τις μελλοντικές δράσεις των e- Αιμοδοτών.

«Εκ μέρους της Διοίκησης του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, δεσμευόμαστε ότι θα στηρίξουμε την καινοτόμα πρωτοβουλία, η οποία αποτελεί φωτεινό σηματοδότη για μελλοντικές καλές πρακτικές, βασιζόμενες στις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης.», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αντώνης Γραβάνης.