Δε. Οκτ 14th, 2019

Κώστας Ιατρίδης : Ευχαριστώ όλες και όλους που με εμπιστεύθηκαν

Ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Ροδόπης Πτέραρχος Κωνσταντίνος Ιατρίδης, σε σχέση με τα αποτελέσματα της  εκλογικής αναμέτρησης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ν.Δ. πέτυχε τον στόχο της αυτοδυναμίας. Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα. Οι πολίτες αναμένουν την αντιμετώπιση των οξυμένων προβλημάτων τους, προσβλέποντας σε μια παραγωγική πρωθυπουργική θητεία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο λαός της Ροδόπης, χριστιανοί και μουσουλμάνοι, έδωσαν την πρώτη θέση στη Ν.Δ. και στο Νομό μας, γεγονός που δικαιώνει τον αγώνα μας.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλεγέντες βουλευτές Ροδόπης κ.κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, Δημήτρη Χαρίτου και Ιλχάν Αχμέτ και εύχομαι όλοι μαζί να κατορθώσουμε να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα και πιεστικά προβλήματα της Ροδόπης, και να τα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Προσωπικά θα υποστηρίξω κάθε προσπάθεια, ατομική ή συλλογική, για την προκοπή και πρόοδο της Ροδόπης μας και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την ισχυρή υποστήριξη κάθε σοβαρής πρωτοβουλίας.

Ευχαριστώ όλες και όλους που με εμπιστεύθηκαν. Είμαι εδώ. Είμαι δίπλα σε κάθε συμπολίτη για να λύσουμε τα χρόνια προβλήματα του Νομού μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *