Ευχαριστήριο μήνυμα για τη στήριξη των υποψηφίων που έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ροδόπης.
Σε αυρό εκφράζονται τα συγχαρητήρια προς τον Ευριπίδη Στυλιανίδη για την εκλογή του , αλλά και σέ όλους τους άλλους υποψηφίους που δυνάμωσαν την παράταξη.
Αξίζει να σημειωθεί η ενεργή παρουσία των μελών και του προέδρου της ΝΟΔΕ σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα που είχε απανωτές εκλογικές αναμετρήσεις.
Ακολουθεί το μήνυμα:
Η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξή μας και την ανέδειξαν σε πρώτη πολιτική δύναμη στη Ροδόπη.
Θερμά συγχαρητήρια στον εκλεγέντα Βουλευτή της παράταξης Ευριπίδη Στυλιανίδη που αναδείχτηκε πρώτος σε ψήφους στη Ροδόπη. Είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με όλες του τις δυνάμεις την περιοχή μας και θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου μας.
Στους κ.κ. Μουσταφά Κατραντζή, Κωνσταντίνο Ιατρίδη, Παρασκευή Ελευθεριάδου και Φεράλ Αλή Ογλού , υποψηφίους Βουλευτές της παράταξή μας στη Ροδόπη συγχαρητήρια για τον αγώνα τους. Η αντιμετώπιση των κρίσιμων και σημαντικών ζητημάτων της Ροδόπης απαιτεί τη συνδρομή όλων των στελεχών και μόνο ενωμένοι στον κοινό αγώνα μπορούμε να το πετύχουμε.